Vivarium
27 & 28 november 2021 - Autotron Den Bosch

Vivarium Feiten & cijfers

Locatie: Autotron Rosmalen (dicht bij 's Hertogenbosch)

Datum: 2021

Registratie schema:
Januari 2021 - Lancering en registratie van partnerprogramma's
Februari 2021 - Exclusieve stand registratie prioriteit voor partners
Maart 2021 - Registratie open voor exposanten van vorig jaar
Vanaf april 2021 - Inschrijvingen open voor nieuwe exposanten

Vivarium bestaat voor 100% uit vrijwilligers, maar is tegelijkertijd een professioneel gerund evenement dat in 2021 voor de 12e keer wordt georganiseerd. We hebben ons bewezen als een uniek evenement dat volledig is toegewijd om te garanderen dat aquarium en terrarium goed worden gepromoot en gevierd. Tijdens Vivarium hebben bedrijven de mogelijkheid om zich direct aan de klant te presenteren, wat hen directe feedback geeft die niet wordt gefilterd door winkels of andere distributiekanalen. Tegelijkertijd is Vivarium ook een perfecte plek gebleken voor zakelijke verkopen, omdat alle grotere winkels aanwezig zijn als exposant of op zijn minst de show bezoeken.

In de afgelopen drie jaar hebben steeds meer grote merken uit de hobby hun weg gevonden naar Vivarium. In alle gevallen was hun ervaring voor hen verrassend goed, wat komt door de bovengenoemde zakelijke kansen te combineren met de vriendelijke en positieve sfeer waar Vivarium bekend om staat. Dat is ook de reden waarom deze merken hun aanwezigheid op ons evenement met succes voortzetten en jaarlijks terugkeren.

Ons registratieschema garandeert dat zodra een bedrijf Vivarium heeft ervaren, ze gegarandeerd de kans hebben om het volgende jaar terug te komen. Ons doel is dan ook om te investeren in langdurige relaties met onze exposanten. Dat stelt hen en ons jaarlijks in staat om ervoor te zorgen dat onze hobby's worden gepromoot en op de best mogelijke manier in de schijnwerpers worden gezet.

Vivarium 2021 zal ook een verdere poging doen om het Marine Aquarium-gedeelte van het evenement uit te breiden. De afgelopen twee jaar heeft het enorme potentieel al laten zien, dankzij de aparte hal exclusief voor deelnemers uit deze sector. Dit jaar zullen we proberen een extra hal toe te voegen om ruimte te maken voor nog meer exposanten en een extra Partner-programma en promotiecampagne worden toegevoegd aan het volledige Vivarium-spectrum.

2019 prestatiecijfers

206 exposanten uit 11 verschillende landen (Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, VK, Spanje, Italiƫ, Portugal, Denemarken, Polen en de VS).

12.000 m2 beursvloer volgeboekt, waarbij veel exposanten wachten op een opening.

11.923 bezoekers uit heel Europa en zelfs van verder weg.