Vivarium
2 + 3 november 2019 Autotron

Testimonials

Het is Vivarium gelukt om onze hobby naar een hoger niveau te tillen door geweldige workshops, interessante presentaties, aquascape helden en verhitte wedstrijden. Zelfs aan de kinderen werd gedacht; helemaal top!
Björn van Reeuwijk- Festal

"Wij waren zeer te spreken over de nette en professionele opzet van de beurs. Zelfs met een relatief klein marktkraam hebben wij redelijk wat mensen langs gehad en dit is terug te zien in het aantal gebruikers op ons forum."
Maarten Kramer -Dreamreef.nl

"We hebben onze eerste Vivarium als ontzettend positief ervaren. De organisatie was top geregeld."
Andre Haak - Riftvalley Aquaristics

"Onze doelstelling was om voor Nederland de jaarlijkse garnalenkeuring op de juiste plaats onder te brengen. Met de ervaring en contacten waar wij over beschikken, de medewerking van de Vivariumorganisatie en de vele (internationale) deelnemers, kunnen wij niet anders concluderen dan dat met de nieuwe naam, "Dutch Shrimp Contest", de garnalenhobby er weer een vast terugkerend evenement heeft bijgekregen!"
Ralph Töning - Dutch Shrimp Contest

"De Sfeer was uitmuntend en het welzijn van levende have staat hoog in het vaandel. Breed aanbod, van lezing en verkoop tot aan wedstrijdelementen. Iets waar ik als tafelstandhouder ook ruimschoots van heb kunnen genieten. Prima ambiance, een happening voor iedere vivarium liefhebber."
Cor Thielen - Aquaria Twente

"Zoals we gewend zijn vanuit vorig jaar, een goede organisatie en behulpzame medewerkers in het voortraject (aanmeldingen, correspondentie) maar ook gedurende de op/afbouw en tijdens het evenement zelf. Het feit dat er ook regelmatig gecheckt werd tijdens de beurs wat wij als standhouder ervan vonden werd zeer gewaardeerd."
Joep van Esch - Bettas4all

"Ik begon toch te twijfelen of ik niet te veel had besteld, maar Vivarium heeft ons niet teleurgesteld. Op een paar dingen na waar weinig interesse in was hebben wij zeer goed verkocht."
Rick van der Tuin - Van der Tuin bijzondere aquariumplanten

"Doelstelling voor mij was om met zoveel mogelijk mensen in contact te komen en dat is gelukt. Het was een zeer leerzame beurs"
Sybren Brouwer - Syfiori

"Voor ons is Vivarium zeer goed bevallen, de standplaats was goed en we hebben zelfs een betere omzet gedraaid dan het voorgaande jaar.
We hadden juist het idee dat het ook veel drukker was, ondanks het goede weer en de zogenaamde crisis. De organisatie en de catering zijn prima, dus ga zo door!"
Coby Koevoets - Parels uit Malawi

"De voorbereiding, PR, de opzet, het kleurrijke geheel, dat zijn de sterke punten van Vivarium. De komst van mensen uit het gehele land en uit het buitenland. Op de beurs zelf is het aanschouwelijk gemaakt hoe dingen binnen de hobby werken, bijvoorbeeld het inrichten van bakken, workshops, lezingen en door de talrijke aanwezige en mooi ingerichte aquaria."
Ton Schemkes - Particuliere kweker

"De opzet van Vivarium is het sterkste punt. Er is voor iedereen wel iets op vivaristiek gebied. De pr is altijd erg goed, het is overal te zien en te lezen. Een goede locatie, het is ruim (dit is voor de bezoekers makkelijk, maar voor ons ook, vooral met het laden en lossen van dieren en spullen.)"
Rien van Beek - Aquabeek

"Vivarium is een uniek evenement welke vooral laat zien dat het een mooie en brede hobby is of het nu over zoet/zout water aquariums, paladariums of terrariums gaat. Elk met de eigen specifieke eigenschappen en vele variëteiten en soorten."
Chris de Bruijn - Koitronics

"Wij zijn zeker tevreden, ook over de verzorging op de beursvloer."
Arie Methorst - 't Guppy

"Het is voor mij zeker een succesvolle beurs geweest. Ook afgelopen week heb ik veel mensen van de beurs in mijn winkel gehad."
Bjorn Schuiling - Aquadeco

"Mijn medewerkers hadden geen klagen, behalve dan de blaren opgelopen op deze drukke beurszaterdag."
Henk van Randen - Aquariumplus

"Het was voor Aqua Nature Tec de eerste keer op deze beurs. Ons doel was om een nieuwe doelgroep te ontmoeten en zien wat wij daar voor kunnen betekenen. Nou, die doelstelling is zeker bereikt."
Jacky Vanderkroft - Aqua Nature Tec

"Wij hebben Vivarium als een zeer bijzonder leuke beurs ervaren; veel bekijks en vele kaartjes gingen onder bezoekers mee en daarmee is onze doelstelling meer dan bereikt. Onze terraria zijn door velen gezien en hier over hebben we vele complimenten gekregen. We zijn dan ook trots dat we de kans kregen ons van onze beste kant te laten zien."
Emile Meuffels - Desertroom

"Zoals we al hadden verwacht was deze editie van Vivarium weer uitstekend georganiseerd. Zowel op zaterdag als zondag zeer gezellige drukte bij alle stands. Wij van av de Glasbaars hebben ons kunnen verheugen op grote belangstelling van de bezoekers en de samenwerking met de organisatie was erg fijn."
Niels van Roon - AV de Glasbaars

"Vivarium is een uniek evenement op beursgebied. De smeltkroes van verschillende hobbydisciplines maakt Vivarium een feest voor het oog en maakt deze beurs tot een beleving voor bezoeker en standhouder. Een aanrader voor alle bedrijven die zich aan deze hobby gerelateerd voelen!"
R. van Ettinger - PretMetRep

"Wij waren verrast door het hoge bezoekers aantal. De opzet van de Beurs was goed en wij denken dat de locatie, in het midden van het land, ook zeer geschikt was voor Vivarium."
Maike Spierenburg - Beaphar Nederland

"Voor ons was het een heel erg geslaagde beurs en we zijn trots dat we er mochten staan op jullie beurs, zelden zo'n mooie ruime beurs gezien."
Cor van den Berg - particuliere standhouder

"De beurs was voor ons zeer geslaagd. Al voor de beurs was begonnen kregen we meer bezoekers op onze website en daardoor ook meer klanten in de winkel."
Bram Potters - Reptileworld

"De samenwerking met organisatoren en hun medewerkers was buitengewoon. Iedere wens werd zonder mankeren gedaan. En assistentie verleent. Het kon, en was geweldig. Hulde medewerkers."
Willem Postma - WAP

"Ik vond het helemaal geweldig. Heel veel bekenden gezien en me uitstekend vermaakt. Ik vond het een eer om bij dit grandioze evenement aanwezig te zijn. Helemaal top. Daarnaast moet ik jullie een enorm compliment geven voor de organisatie, begeleiding en de hulptroepen."
Ab Ras - spreker tijdens Vivarium

"Allereerst mijn complimenten voor het geen jullie dit weekend gerealiseerd hebben. Dit was van grote klasse en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Voor ons was het een geslaagd evenement en we hebben ons doel, de bezoekers opmerkzaam maken op het feit dat er aquariumverenigingen in onze regio zijn (en ook daar buiten) en wat het nut van een vereniging voor de individuele liefhebber kan zijn, dan ook ruimschoots gerealiseerd."
Jan van der Tuin - voormalig secretaris District Zuid Holland Zuid

"Als hoofdsponsor van Vivarium zijn wij zowel voor, tijdens als na het evenement onder een zeer groot publiek onder de aandacht gebracht. Niet alleen de duizenden bezoekers, maar iedereen die de maanden voorafgaand aan Vivarium een aquariumwinkel binnenliep en daar de kortingsbonnen en posters aantrof kwam onze logo's tegen. Dit was een van de doelstellingen om de consument bewust te maken van onze topmerken."
Maurits van de Pol - Aquadistri B.V.

"Ja, dat was me wat..... Zelden ben ik zo snel door mijn spulletjes heen geraakt als dit weekend bij jullie. Ik denk dat ik als standhouder alleen maar positief kan zijn wat dit betreft. Eindelijk eens een evenement dat er fris en jong uitziet. Veel diversiteit en professioneel opgezet! Daar waar het nodig is brede gangen en royaal ruimte voor ons als standhouder."
Pierre Ooms - Killivisen en Corydoras

"Zeer tevreden met jullie voorbereiding en organisatie. Jullie richten je niet alleen op verkoop maar ook op informatie geven/verstrekken. Alles was top gereld van opbouw tot verzorging catering. Ook een heel sterk punt is dat in overleg met jullie bijna alles mogelijk is wat betreft stand opbouw alle ideeën zijn bijna altijd wel te realiseren en anders bedenkt de organisatie wel een oplossing. Wij zullen er volgende editie zeker weer zijn."
Rico Langenheim - Terraquana

"Topweekend gehad! Lekker kunnen bijpraten met andere liefhebbers. Alles goed geregeld door de organisatie, we kunnen niet wachten tot de volgende editie."
Thea Bultman - Corydora

"Ruim opgezette beurs op een prima lokatie met alle faciliteiten denkbaar. Zeer professionele en uiterst flexibele organisatie. Door het hoge bezoekersaantal hebben wij de naamsbekendheid van ons product weer beter op de kaart kunnen zetten. Een dikke pluim voor alle mensen en organisaties die deze beurs tot een daverend succes hebben weten te brengen!"
Sandra Werkman - Mantaray aquariumverwarming

"Voor Araflora is Vivarium echt een mooi event; goed georganiseerd en heel nieuwe klanten groepen voor onze exotische planten."
Gert Hoogenstrijd - Araflora

"Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de weer gezellige super beurs. Ga zo door! Bij deze wil ik ook namens mijn crew jullie bedanken. Ook zij vonden het super en kunnen niet wachten tot de volgende editie. "
Patrick Temmink - Green Nature

"De beurs is voor ons heel positief geweest. Goede gesprekken gehad met mensen die terug zijn geweest in de winkel. Zo kwam er afgelopen week iemand helemaal uit Amsterdam om een Aqua-65 bij ons te kopen. Dan merk je pas wat een impact zo een beurs heeft."
Arie van Leerdam - Aquacompleet

"Wij vonden het top, en een grote pluim voor de gehele organisatie. Al met al wat ons betreft een hele leuke beurs, die zeker volgend jaar terug moet gaan komen."
Fred en Marianne Bor - Fremabo

"Het is geweldig om te horen dat jullie volgend jaar dit weer gaan organiseren. Ik kom ook dan weer met veel plezier, geef aub zo snel mogelijk de datum aan mij door."
Christel Kasselmann - auteur, plantenexpert en spreekster tijdens Vivarium

"Ik kan jullie vertellen dat ik het een hele leuke en gezellige beurs heb gevonden. Lekker druk en spontane mensen. Volgende keer doe ik zeker weer mee."
Ahmet Saglambilek – Terraglas

"Mijn ervaring op Vivarium 2012 was zeer goed. Ik ben in iedere geval zeer tevreden over mijn stand en het bereik dat ik dit jaar had. Een hoop mensen waren heel geïntereseerd in de producten.
Ioannis Mylothridis - Stunning Corals

"De organisatie vind ik nog steeds geweldig en jullie doen er alles aan om de standhouders en het publiek tevreden te houden."
Iwan Roos - Kwekerij Roos

"Sterke punten vind ik de ruime opzet, het zeer gevarieerde aanbod , de goede info die er te krijgen is en de lezingen. Met andere woorden alle extra dingen die jullie doen om er meer van te maken als alleen een verkoop beurs."
Ruud Schouten - Dutch Rana

"Onze doelstelling is met succes bereikt! Tot onze verbazing stond onze stand ook dit jaar na de opening op zaterdag meteen vol met geïnteresseerd publiek. Veel mensen vonden het prachtig te zien dat er zoveel kleur en vinvorm variëteiten zijn en waren verrast dat deze hobby zoveel meer omvat dan de traditionele sluierstaart kempvis die ze vaak alleen kennen uit de jampotjes in de aquariumwinkel."
Joep van Esch - Bettas4all

"Het geheel ziet er zeer verzorgd en afwisselend uit. Groot pluspunt blijft dat er zoveel ruimte is op de beursvloer, waardoor iedereen ruimte genoeg heeft om te bewegen. Ook zijn de diverse facetten binnen de hobby vertegenwoordigd."
Ton Schemkes - Particuliere kweker