Vivarium
27 & 28 november 2021 - Autotron Den Bosch

Informatie

Borg

Bij aankomst op de beursvloer dient u bij het inchecken aan de informatiebalie EUR 20,- borg te voldoen voor uw stand. Deze borg krijgt u na afloop van Vivarium weer terug indien u uw stand heeft achtergelaten zoals u hem van ons in ontvangst heeft genomen: schoon en in het geval van tafels met de geleverde zwarte doek er op. Bovendien dient u zich aan de regels te houden omtrent het afbreken van de stand, waaronder ook het niet vroegtijdig afbreken van de stand (voor sluitingstijd). Het zijn voor iedereen lange dagen, ook voor ons, maar we beginnen pas om 17:00 uur met opruimen. Wij zullen niet vóór 17:30 beginnen met het terugbetalen van de borg

Stroomvoorziening

De stroomvoorziening zal op een centraal punt bij uw stand beschikbaar zijn. Het is van belang dat u zelf zorgt voor voldoende verdeling met kabels vanaf dit centrale punt. Vanwege de te hoge stroombelasting is het niet toegestaan om koelkasten, diepvriezers, koffiezetapparaten of waterkokers op de stand te gebruiken. Bij uw reservering krijgt u een standaard hoeveelheid stroom bij uw stand inbegrepen en heeft u de keuze om aanvullend stroomgebruik bij te reserveren. Wij vragen u, in het belang van de standhouders die met u op een zelfde groep zijn aangesloten, hier zorgvuldig mee om te gaan.

Koud watervoorziening

Voor koud water kunt u gebruik maken van de brandslangen die ruimschoots in de hal aanwezig zijn. Wij verzoeken u zoveel mogelijk brandslangen te gebruiken die al eerder zijn gebruikt. Mocht u onverhoopt toch een nieuwe brandslang moeten gebruiken, zorg er dan voor dat u deze voor gebruik eerst goed door laat spoelen aangezien er mogelijkerwijs "dood" water in kan zitten. Emmers, slangen en ander vulmateriaal dient u zelf mee te brengen.

Warm watervoorziening

Voor water zullen tanks met warm water aanwezig zijn waar u op aanvraag water uit kunt halen. Indien noodzakelijk voor grote hoeveelheden kunnen deze naar uw stand worden gereden. U kunt vervolgens zelf met koud water, o.a. beschikbaar vanuit de brandslangen, het water tot de gewenste temperatuur mengen. Emmers, slangen en ander vulmateriaal dient u zelf mee te brengen.

Water afvoer

Om water weer af te voeren kunt u uitsluitend gebruik maken van de door de organisatie gemarkeerde afvoerpunten. Alle andere gaten in de vloer zijn niet aangesloten en kunnen daardoor voor serieuze wateroverlast zorgen, danwel op uw eigen plek, danwel elders in de hal. Voor grote hoeveelheden of bij een gebrek aan vrije afvoerpunten kunt u ook bij de organisatie vragen om 1 van de watertanks. De toiletten zijn niet bestemd voor de afvoer van vuil water!

Afval

Zoals eerder aangegeven vragen wij u om de stand achter te laten zoals u hem heeft aangetroffen. Afval dient u zelf mee te nemen en kan niet bij ons worden achtergelaten.

Internet

In Autotron internet is beschikbaar op basis van KPN hotspots. U dient hiervoor zelf een account te openen. Daarmee kunt u op basis van vooruitbetaling beschikken over een betrouwbare en goede internetvoorziening. Voor meer informatie: www.kpn.com/internet/wifi-hotspots.htm

Pinautomaten

Ieder jaar blijkt er weer een tekort aan cashgeld te zijn om aan alle vraag van bezoekers te voldoen. Dit heeft de afgelopen jaren gezorgd dat enkele teleurgestelde bezoekers hun droomaankopen bij wellicht uw stand niet hebben kunnen doen. Om dit te voorkomen adviseren wij iedere standhouder om zelf pinautomaten op de stand beschikbaar te hebben. Voor het gebruik van pinautomaten kunnen wij u aanraden gebruik te maken van Brainpoint. U dient hiervoor zelf contact met hen op te nemen om vooraf te regelen dat uw pinautomaat tijdig beschikbaar is tijdens Vivarium.