Vivarium
27 & 28 november 2021 - Autotron Den Bosch

Inschrijfmogelijkheden en prijzen

Welkom op de inschrijfpagina voor Vivarium. Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan Vivarium. Samen met de links naar de inschrijfformulieren staan deze hieronder opgenoemd. Daarbij is het van belang dat voor zeewater de hal Eventron wordt ingericht en voor zoetwater, terrarium en paludarium de Expodome beschikbaar is.

Universele standbouw

Je huurt vloeroppervlakte en de bijbehorende stand. De maten van de stands zijn 5*5 m, waarbij een combinatie van meerdere blokken mogelijk is.

Hiervoor wordt systeembouw gebruikt met witte systeemwanden. Inbegrepen zijn naamsvermelding op de stand, vilttegels, spots, water en elektriciteit. Opties zijn: extra elektriciteit en/of tafels.

De prijzen voor een stand zijn afhankelijk van het formaat en plaatsing boven of beneden, maar zijn er al vanaf EUR 450,- (ex BTW) .

Inschrijfformulier standbouw

Tafels

In de Expodome is het ook mogelijk om tafelstands te huren. Afhankelijk van de hoeveelheid tafels, wordt je samen met andere standhouders of alleen in een groep tafels geplaatst. Bij een tafel is basis elektriciteitsverbruik inbegrepen.

Opties zijn: extra elektriciteit.

U heeft al een tafelstand vanaf EUR 65,- (ex BTW) per stuk.

Inschrijfformulier tafels