24 & 25
November
Autotron Rosmalen

Fotowedstrijd

Vivaria en fotografie gaan goed samen, er wordt heel wat afgekiekt. Op verschillende internetsites en fora zien we de mooiste foto’s voorbij komen. Reden genoeg om deze fotografen ook dit jaar weer uit te dagen: wie maakt de mooiste vivariumfoto!

Deelnemers kunnen vanaf 1 Juni hun mooiste foto inzenden. Er kan gekozen worden uit vijf categorieën: Zeewater, Zoetwater, Paludarium, Terrarium en Overig.

Tentoonstelling
Tijdens Vivarium zal een tentoonstelling gehouden worden van de 20 mooiste foto's, die door de jury uitgekozen worden uit alle inzendingen. De bezoekers van Vivarium kiezen de uiteindelijke winnaar d.m.v. een stemformulier, de uitslag zal na de beurs op deze website bekend gemaakt worden.

Van te voren zal de jury ook een winnaar aanwijzen in iedere categorie, waarvan er 1 verkozen wordt tot "Best of Show"die een aparte plek in de tentoonstelling krijgt. Er zijn dus 6 winnaars: de jurywinnaar van iedere categorie (waarvan 1 "Best of Show") en de publiekswinnaar.

Fotowedstrijd foto's

Uitslag fotowedstrijd 2014

Tijdens Vivarium is reeds de jurywinnaar bekend gemaakt. John Lam won met een prachtige foto van twee waterschildpadjes.

Tijdens het weekend kon er ook nog gestemd worden voor de publieksprijs. Met veel genoegen mogen we bekend maken dat, met een nipte meerderheid van de stemmen, Steven Duym de gelukkige winnaar is. De prachtige foto van een even mooie garnaal heeft het publiek zeer aangesproken.

De organisatie wil álle deelnemers van harte bedanken voor hun inzendingen. Jullie hebben het de jury en het publiek niet gemakkelijk gemaakt. Dankzij de prachtige inzendingen hebben we een mooie presentatie kunnen laten zien.

De prijswinnaars zullen zo spoedig mogelijk hun prijs ontvangen.

Jurywinnaar 2014
Publieksprijs 2014