Vivarium
27 & 28 november 2021 - Autotron Den Bosch

Standhouders

Vivarium is voor groothandelaren, verenigingen, winkeliers en ook particulieren hét evenement om onder een groot publiek onder de aandacht te komen. Of uw doel nu is uw naamsbekendheid te vergroten, innovaties te tonen, acties te lanceren of een weekend met goede verkoop te hebben; onze duizenden bezoekers zijn er klaar voor!

Diversiteit staat bij Vivarium voorop. Niet alleen in het aanbod van onze standhouders, maar ook in de vele mogelijkheden tot deelname. Of u nu met een bescheiden budget wilt gaan voor eenvoudige tafelstands of voor alle luxe van een complete standbouw gaat, Vivarium biedt u alle opties!

Voor uw deelname aan Vivarium kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

  • Om uw stand een luxe uitstraling te geven is er onze uniforme standbouw. Met grote naamsvermelding op de stand, meerdere spots en strakke wanden heeft u de basis voor een aansprekende stand te pakken. Dit jaar met als extra keuze optie vloertegels.
  • Tafels voor zakelijke of particuliere standhouders.
  • Vele sponsormogelijkheden.

Voor alle standhouders geldt weer dat zij volledig door de organisatie in de watten worden gelegd. Bij uw standhuur is namelijk verzorging van de technische zaken rond uw stand inbegrepen. Hierdoor kunt u zich het gehele weekend volledig richten op wat voor zowel u als ons belangrijk is: de bezoekers.

Indien u interesse heeft in deelname aan Vivarium kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier, welke u onder de menukeuze reserveren kunt vinden. Vroeg reserveren garandeert uw plek op Vivarium.