Vivarium
27 & 28 november 2021 - Autotron Den Bosch

Redenen om aan Vivarium deel te nemen

De groeiende aantallen bezoekers en standhouders getuigen al dat Vivarium in de voorgaande edities een succes is geweest. Maar als u zich als groothandel, winkelier, vereniging of particuliere kweker nog afvraagt waarom u zich zou moeten aanmelden voor Vivarium, dan zetten wij de belangrijkste redenen nog even op een rijtje:

  • Vivarium heeft in de afgelopen edities aangetoond exact te weten wat de duizenden bezoekers willen zien. Naast de vele stands zorgt Vivarium voor een weekendvullend programma van lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Op die manier komt u gegarandeerd bij een groot publiek onder de aandacht.

  • Op geen enkel ander consumenten event kunt u, tegen het prijsniveau dat u voor een deelname op Vivarium betaald, zoveel mensen tegelijkertijd bereiken met uw producten. Voor die prijs heeft u keuze uit luxe uniforme standbouw of eenvoudige tafelstands.

  • De organisatie van Vivarium bestaat uit liefhebbers. Samen met u willen wij het publiek al het moois tonen dat onze hobby te bieden heeft. Vanuit die gedachte denken wij graag met u mee om uw idee├źn op Vivarium ten uitvoering te brengen.

  • Op vakbeurzen treft u uitsluitend winkeliers waarvan u alleen kunt hopen dat zij de boodschap van uw product overbrengen op de consument. Op Vivarium heeft u zelf de mogelijkheid direct het publiek te informeren over uw product en tegelijkertijd door te verwijzen naar de winkeliers die uw product verkopen.

  • Het standhoudersaantal van Vivarium stijgt met iedere editie. Dit wordt niet alleen gevoed door de aanwas van nieuwe standhouders, maar heeft vooral een sterke basis van vaste standhouders. Deze standhouders kunnen allemaal terug kijken op ervaringen in voorgaande edities die hun verwachtingen te boven gingen.

Genoeg redenen dus om snel ook van deze voordelen gebruik te maken en u aan te melden voor deelname!